Snel boeken

Blog

Vanaf 21 juni tot en met 8 juli 2022 profiteer je van onze pre summer sale op verhuuraccommodaties. Al onze Parador Vakantieparken met holiday Homes geven je 20% korting op een boeking in deze periode. Van houten lodge, tot stacaravan tot safaritent; je vindt altijd wel een accommodatie naar jouw wens en groepsgrootte.


 

  • Algemeen

Nieuw: luxe chalets aan zee

2022-05-02
van parador

Weleens gedacht aan een vakantiehuis als tweede woning? Op onze prachtige vakantiepark Dallas vindt u 18 splinternieuwe Belgica Sea Cottages. 

 

 

  • Algemeen

Paaspromo!

2022-03-18
van parador

Komt u met Pasen extra voordelig genieten van een vakantie op een van de Parador vakantieparken? Lees snel verder!

De herfst staat alweer bijna voor de deur. De ideale periode om optimaal te genieten van de Belgische natuur, het buitenleven en de gemoedelijke sfeer op een van de Parador Vakantieparken. Plan alvast uw herfstvakantie en beleef de gezelligste momenten met de kinderen. Wij leggen u uit waarom een herfstvakantie bij Parador Vakantieparken juist zo speciaal is. 

 

De lente komt er weer aan. Dat betekent dat er weer volop georiënteerd wordt op welk vakantiepark mensen hun vakantie doorbrengen. Breng samen met het gezin de lente door op een van de Parador Vakantieparken. Ontdek hieronder al onze parken:

 

 

  • Algemeen

Chalet als mantelzorgwoning

2020-12-11

Een stacaravan plaatsen als mantelzorgwoning? Caravandeal helpt u graag! Hoge kwaliteit zorgunits, snel leverbaar en volledig naar wens aangepast. Goed nieuws: in 2021 heeft u geen omgevingsvergunning meer nodig!

  • Algemeen

Boeken voor 2021

2020-11-13
van parador

Alvast genieten van vakantievoorpret? U kunt nu uw vakantie boeken voor het nieuwe jaar. Voor welk Parador vakantiepark kiest u?

  • Algemeen

Het ruimste aanbod stacaravans

2019-01-16
van parador

Is uw stacaravan aan vervanging toe of begint u van helemaal van nul en bent u op zoek naar het ideale 2e verblijf? Bekijk dan zeker het aanbod van Caravandeal. 
Steeds meer dan 30 modellen direct uit voorraad leverbaar! 

  • Algemeen

Boek uw vakantie 2019

2019-01-04
van parador

Weet u al wanneer u op vakantie wilt in 2019? Gaat u een weekendje weg in de lente of zoekt u juist een gezellig vakantiepark voor de zomervakantie? Boek een vakantie bij Parador Parcs!

  • Algemeen

Wintercamping Belgie

2018-11-15
van parador

Kamperen in de wintermaanden? Kom naar de wintercampings van Parador Vakantieparken! U bent het hele jaar door van harte welkom op Breebos en De Brem. 

Bent u op zoek naar een stacaravan of chalet als vakantiewoning? Kom in de weekends van 20 & 21 oktober en 27 & 28 oktober naar de Experience center van Caravandeal en Chalet Invest voor een grote stockverkoop! Bij aankoop krijgt u een gratis jaarstaanplaats voor 2019 op een Parador Vakantiepark. 

  • Algemeen

Mantelzorgwoning

2018-10-11

Bij Caravandeal & Chalet Invest kunt u terecht voor een mantelzorgwoning. U kunt er namelijk voor kiezen om een stacaravan of mobiele chalet op uw eigen erf te plaatsen. Zo kunt u zorgen voor uw naasten in uw eigen omgeving.

 

  • Algemeen

Belgische vakantieparken met Wifi

2018-06-26
van parador

Ook tijdens uw vakantie steeds op de hoogte van het laatste nieuws en social media of nog even wat werk doen? Deze Belgische vakantieparken beschikken over Wifi.