Snel boeken

Horeca

Restaurant Duinzicht

Een koele verfrissing op het terras, opwarmen met een kop dampende chocolademelk in het gezellige restaurant, een uitgebreide lunch, een high wine,-beer of -tea, of met de hele familie de mooiste dag van je leven vieren. Het is zomaar een greep uit de vele redenen die er zijn om een bezoek aan Restaurant Duinzicht Bijzonder gewoon te brengen. 

De medewerkers van Duinzicht zijn stuk voor stuk toppers die onder begeleiding dagelijks het beste uit zichzelf halen. Geen aangeleerde glimlach, maar één die echt plezier uitstraalt. Plezier in het verwennen van de gasten met culinaire lekkernijen en een buitengewone gastvrijheid. Dat ieder teamlid een beperking heeft doet niets af aan de betrokkenheid, inzet en kwaliteit. "We zijn een gewoon horecabedrijf, waar iedereen binnen zijn mogelijkheden volledig meedraait. Natuurlijk in een veilige, maar juist uitdagende omgeving. We gaan niet uit van beperkingen, maar juist van de mogelijkheden. Er wordt ambachtelijk gekookt met uitsluitend verse ingrediënten die zoveel mogelijk uit de buurt komen en onze gastheren en gastvrouwen zorgen ervoor dat het de gasten aan helemaal niets ontbreeekt". 

Bekijk de menukaart op www.duinzichtbijzondergewoon.nl

 

Openingstijden:

Maandag:  11.30 tot 16.30
Dinsdag:  10.00 tot 16.30
Woensdag:  10.00 tot 16.30
Donderdag:  10.00 tot 16.30
Vrijdag:  10.00 tot 16.30
Zaterdag:  12.00 tot 20.30
Zondag:  Gesloten

 

Tot snel in Restaurant Duinzicht Bijzonder Gewoon!

 

Snackbar Duinzicht

Heeft u geen zin om te koken? Kom dan een lekkere snack halen in onze snackbar. Van frikandellen tot aan hamburgers, we hebben het allemaal. De bestellingen worden met liefde voor u bereidt!

Op donderdagvond zijn er pizza's to go! Je bestelling kun je doorgeven bij de receptie.

De snackbar is geopend op donderdag en vrijdag vanaf 17.00 uur tot en met 20.00uur.

 

Tot snel bij Snackbar Duinzicht!