Snel boeken

Tijdelijke woonruimte vakantiepark

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte vakantiepark? Op Vakantiepark Breebos bent u van harte welkom. Het hele jaar kunt u hier verblijven op uw eigen jaarplaats.

Altijd vakantie

Het klinkt te mooi om waar te zijn om het hele jaar door een vakantiegevoel te beleven. Op Verblijfpark Breebos is dit wel mogelijk. Hier kunt u het hele jaar door verblijven op een fijn vakantiepark. Verblijven op een vakantiepark houdt in dat u lang kunt genieten van de vakantiesfeer. Aan het water of in een bosrijke omgeving geniet u van de romantische voorjaarszon, de warme zomermaanden, het prachtige najaar en de koele winters. Elk seizoen heeft zijn eigen charme en dit maakt u volledig mee op uw tijdelijke woonruimte vakantiepark. Vanaf Verblijfpark Breebos kunt u naar verschillende steden als Antwerpen, genieten van de natuur of daguitjes beleven. Voor kinderen is onze camping een goed vakantiehuis Efteling.

Tijdelijke woonruimte Vakantiepark Breebos

Op Camping Breebos kunt u verblijven op prachtig gelegen jaarplaatsen. Wij houden rekening met uw wensen. Wanneer u graag in een rustige omgeving verblijft, houden we hier rekening mee. Houdt u juist meer van een stevige ambiance? Dan houden we ook hier rekening mee. Alle jaarplaatsen liggen in een bosrijke omgeving en sommige zelfs aan het water. De jaarplaatsen zijn erg ruim en de voorzieningen en faciliteiten bevinden zich in de buurt. De percelen zijn in alle maten en grootten beschikbaar van 100 m² tot maar liefst 300 m².

Voorzieningen jaarplaatsen

Het hele jaar door kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op het park. Verblijfpark Breebos is het gehele jaar door open. De faciliteiten van Verblijfpark bestaan uit moderne faciliteiten als een zwemvijver, roeivijver, visvijver, zwembad, peuterbad, springkastelen, binnenspeeltuin, buitenspeeltuinen, sportfaciliteiten, een bar en restaurant, wasserette, bowling en paintball. Daarnaast ligt het vakantiepark naast een winkelcentrum. Ideaal voor uw dagelijkse boodschappen!

De percelen van de jaarplaatsen zijn uitgerust met:

  • 16 ampère elektriciteit met individuele meters
  • water
  • gas
  • riolering
  • WIFI
  • Digitale tv

Tijdelijke woonruimte vakantiepark

Genieten in uw eigen chalet of stacaravan

Zoekt u een mooie tijdelijke woonruimte vakantiepark en wilt u hiervoor een eigen chalet of stacaravan? Steeds meer mensen verblijven voor langere tijd op één van onze parken. In een eigen chalet of stacaravan voelt u zich hier direct thuis. De gespecialiseerde afdelingen Caravandeal & Chalet Invest kunnen aan al uw wensen voldoen. Een op maat gebouwde chalet, een luxe stacaravan of een goede occassie, alles is mogelijk! Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden voor uw tweede thuis.

Verblijfpark Breebos

Midden in de Antwerpse Noorderkempen vindt u een prachtig en bosrijk vakantiepark. Dit is de perfecte bestemming voor een leuke vakantie, voor uw tweede verblijf, maar ook voor een tijdelijke woonruimte vakantiepark. Wij nodigen u hier van harte uit en doen er alles aan om u direct thuis te laten voelen.