Snel boeken

Vakantiepark Zeeuwse kust

Het schiereiland Walcheren, dat tot een van de mooiste eilanden van Zeeland behoort, heeft tussen Vlissingen en Zoutelande het zonnigste plekje van Nederland. Hier ligt Vakantiepark Duinzicht uniek gesitueerd op loopafstand van strand, zee en duinen. Ons vakantiepark aan de Zeeuwse kust voldoet aan al uw wensen.

Vakantiepark aan de Zeeuwse kust

Een vakantie bij Vakantiepark Duinzicht is altijd goed geregeld. Een zorgeloos verblijf boekt u bij ons. Ruimte en privacy vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij ruime, goed afgebakende kampeervelden aan. Verder is de camping goed beschut door middel van mooie houtsingels. Natuurlijk zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen, waarbij een chemisch toilet, een wasserette en babyruimte niet ontbreken.

Kom kamperen op Vakantiepark Duinzicht met ruime kampeerplaatsen

Vakantiepark Duinzicht geeft u ook volop de gelegenheid tot uitstapjes in de directe omgeving. 
De unieke duinpartijen rondom Dishoek waar u van de vergezichten over land en zee kunt genieten, staan garant voor een "echte" vakantie. Wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen, surfen etc. behoren tot de vele mogelijkheden.

Op vakantiepark Zeeuwse kust bieden vaste jaarplaatsen, seizoenplaatsen en toeristische plaatsen. Tevens verhuren wij luxe 4 tot 6 persoons Chalets, Safaritenten en Woodlodges.

Alle plaatsen zijn voorzien van:

  • Elektra (10 ampère)
  • Riolering
  • Cai
  • WiFi

Boek nu uw vakantie

Het schiereiland Walcheren, dat tot een van de mooiste eilanden van Zeeland behoort, heeft tussen Vlissingen en Zoutelande het zonnigste plekje van Nederland. Hier ligt Vakantiepark Duinzicht uniek gelegen op loopafstand van strand, zee en duinen.

Ons vakantiepark aan de Zeeuwse kust is voorzien van veel faciliteiten waaronder speeltuintjes, binnen speeltuin, snackbar en 2 goed onderhouden sanitairgebouwen.

Dagje uit

Hierbij kunt u de vakantie compleet maken met een bezoek aan Neeltje Jans, dat onderdeel is van de Deltawerken. Ook zijn Vlissingen en Middelburg een bezoek meer dan waard. Middelburg kent o.a. vele monumentale gebouwen ook te zien in "Familiepretpark Mini Mundi". Vlissingen heeft o.a. een unieke boulevard, en de "Reptielen zoo "Iguana". 

Op ons park zijn honden (mits aangelijnd) toegestaan.

Op ons vakantiepark Duinzicht is altijd wat te doen:

  • Zon, zee en strand
  • Bezoek Walcheren
  • De jachthaven van Vlissingen

In de meivakantie en in het hoogseizoen is een recreatieteam aanwezig. 
Zij organiseren leuke activiteiten voor de jeugd zoals knutselen, voetbal, volleybal, dropping en survival.

Al jarenlang is Vakantiepark Duinzciht de beste plek om te zijn tijdens de vakantie voor vele mensen. Wilt u ook meer weten over ons vakantiepark, of ontdekken wat de mogelijkheden zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem nu contact met ons op