Dagje Middelburg

De hoofdstad van Zeeland, Middelburg, moet je zeker een keer gezien hebben. Het wordt ook wel het kleine Amsterdam genoemd, dit is natuurlijk niet voor niks. De monumentale stad beschikt over prachtige straatjes, oude herenhuizen en middeleeuwse grachten.

In het centrum vindt u de Markt omringd door gezellige terrassen en leuke winkels en boetiekjes. Op de Markt wordt iedere donderdag een weekmarkt georganiseerd. Hier kunt terecht voor vis, groenten, fruit en meer. Daarnaast worden er regelmatig andere markten en evenementen georganiseerd. Eén en al gezelligheid in de binnenstad van Middelburg!

Rondvaart Middelburg

Middelburg ontdekken vanaf het water? Vaar eens mee met Rondvaart Middelburg. Zo herbeleeft u de geschiedenis van de stad. Met de verhalen van de kapitein zult u een goed beeld kunnen vormen van hetgeen dat Middelburg was én is. Tijdens de rondvaart vaart u langs onder andere de Lange Jan, de Oostkerk en de Kloveniersdoelen.

Mini Mundi

Familiepretpark Mini Mundi, leuk voor de kinderen! De leukste attracties en het bekende Miniatuur Walcheren. Jong én oud kan zich helemaal laten gaan in de grote binnen- en buitenspeeltuin. Ook de jongste kinderen kunnen terecht in de binnenspeeltuin, hier is een ballenbak, peuterhoek en zijn er bouwblokken om mee te spelen. Uniek zijn de miniatuur gebouwen van Walcheren. Het kleine Walcheren is neergezet met verdiepte wandelpaden, welke de precieze ligging aangeven ten opzichte van het zeeniveau.